6 in 1 Teststrips 5 1
eSHa teststrips
6 in 1 Teststrips
Reviews | Review toevoegen

Per verpakking 50 Teststrips

€ 19,95
€ 13,95
Prijs per verpakking

 

Aantal: 
Bestellen

6 in 1 Teststrips

Een bekend gezegte, meten is weten. Het is belangrijk om te weten hoe het water in uw aquarium ervoor staat. Zo kunt u inspelen op eventuele problemen. De makkelijkste en snelste manier om uw aquariumwater te meten is behulp van teststrips. Deze geven na 1 minuut de waarde van uw aquariumwater door middel van kleuren op de strips.  De waarde die eSHa teststrips meten zijn: PH, KH, GH, NO2, NO3 en CI

Instructies:

  1. Beweeg de Teststrip 2 á 3 maal in het water heen en weer
  2. Schud het overtollige vloeistof van de strip af
  3. Vergelijk het testveld chloor direct met de kleurschaal
  4. na ongeveer 60 seconden kunt u de overige velden vergelijken met de kleurschaal
let op: door de velden met uw handen aan te raken kunnen de waarde gaan afwijken.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

N. Marmerdijk -

Fijne, nauwkeurige test die ik zeer snel in huis heb gekregen. Doordat de strips snel te gebruiken zijn test ik het water vaker en ben ik mogelijke problemen snel voor. Wat ook erg fijn is dat deze strips met een flinke korting worden aangeboden, deze goedkope teststrip geven mij meer controle over mijn aquarium! Bedankt voor de service! (kleine tip: neem ook producten zoals PH+ in jullie assortiment om de waterwaarde te beïnvloeden)

Geen reviews gevonden.

Meer reviews