AQ123 Aquariumklei
AQ123 Aquariumklei
Reviews | Review toevoegen

AQ123 Aquariumklei bevat essentiële mineralen voor uw vissen en planten en bevordert de helderheid van het water.

€ 3,95
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

AQ123 Aquariumklei is een fijn poeder dat essentiële mineralen bevat, het heeft 2 toepassingen: het voorzien van mineralen aan uw vissen en om plantengroei te stimuleren. Het bevat een schat aan mineralen en sporenelementen welke in het meeste aquaria ontbreken. Dit natuurzuiver kleiproduct voedt als geen ander de pigmentcellen van uw vissen en brengt de huid in stralende conditie. De vissen nemen de kleimineralen op uit het water waardoor de kwaliteit van de slijmlaag en zijn beschermende werking sterk wordt verbeterd. Daarbij leveren de mineralen en sporenelementen een belangrijke bijdrage aan de spijsvertering en verbeteren het zuurstoftransport in het bloed. Verder bevordert het de helderheid van het water en dient het als voeding voor uw planten.

Dosering:
In het water(ter behoeven van vissen en planten)
Een halve theelepel per 150 liter per week, kan ook dagelijks worden gedoseerd verdeel dan de dosis door 7. Overdosering is niet schadelijk maar kan het water wel troebel maken en lijden tot te veel voedingsstoffen in het water.

Bij opstart in de bodem ter behoeven van de planten:
Een dunne laag 1 a 2 mm aanbrengen onder het grind of vermengen met een voedingsbodem.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews