Basis Pakket van Easylife
2 Reviews | Review toevoegen

Een compleet pakket voor gezonde planten voor een normaal beplant aquarium

€ 16,95
€ 15,99
Prijs per pakket

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De ideale combinatie, Profito plantenvoeding + EasyCarbo koolstofvoeding:

Easycarbo : slecht voor algen

Een van de belangrijkste voedingsstoffen is koolstof. Zonder genoeg koolstof , kan een plant niet optimaal assimileren en groeien. Een tekort leidt zonder meer tot stilstaande plantengroei met als gevolg dat planten niet meer concurreren met algen om voedingsstoffen. Duurt dit tekort te lang, dan zullen de planten suikers en andere voedingsstoffen gaan lekken die aantrekkelijk zijn voor algen met als gevolg bealgde en slecht uitziende bladeren.

De hardnekkige en besmettelijke rode algsoorten, zullen in de meeste gevallen na 1 - 2 weken het onderspit gaan delven en gaan verdwijnen.

Profito: Universeelbemester

Easy-Life ProFito is een rijkelijk voorziene, universele plantenvoeding dat geschikt is voor alle waterplanten. Na vele interne en externe testreeksen is de formulering van dit produkt als veruit het beste naar voren gekomen ten aanzien van de groeisnelheid van de planten, de vorming van de bladeren en het herstel van bladeren die gaten hebben gekregen of verkleurd waren door o.a. een mineralengebrek. De ingrediënten zijn in de meest ideale verhouding samengesteld zodat planten niets tekort komen. De samenstelling van deze bemester is zodanig dat er een sterke, gezonde en weelderige plantengroei ontstaat en blijft bestaan. Het gebruik van ProFito behoeft doorgaans geen bijbemesting van ijzer of kalium, zelfs niet in het geval van een hoge plantenbezetting. ProFito is dus een echte universeelbemester.

Dit pakket bevat:
1x fles EasyCarbo 250ml
1x fles Profito 250ml 

of

1x fles EasyCarbo 500ml

1x fles Profito 500ml

of


1x fles EasyCarbo 500ml
1x fles Profito 500ml
1x fles Ferro 250ml

 

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Pieter Klooster - 18-02-2014 09:48

Ben erg tevreden: prijs is zeer scherp en de flesjes zijn lang houdbaar, tot 2016. Ook handig dat er een doseerdop bij is geleverd.

Lee-Roy -

Ik heb de flesjes goed ontvangen.