HS Aqua Zeoliet
HS Aqua Zeoliet
0 Reviews | Review toevoegen

Zeoliet van HS Aqua is een absorberend natuurlijk filtermateriaal wat in het water opgeloste stoffen zoals ammoniak,nitriet,nitraten en fosfaten bindt en neutraliseert. Zeoliet van HS Aqua is een ab

€ 6,50
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Zeoliet van HS Aqua is een absorberend natuurlijk filtermateriaal wat in het water opgeloste stoffen zoals ammoniak,nitriet,nitraten en fosfaten bindt en neutraliseert. 

Zeoliet van HS Aqua is een absorberend natuurlijk filtermateriaal wat in het water opgeloste stoffen zoals ammoniak,nitriet,nitraten en fosfaten bindt en neutraliseert. Door het gebruik van HS Zeoliet wordt de algengroei in het aquairum duidelijk vermindert. 

Werking:
Zeoliet heeft de eigenschap om stoffen zoals ammoniak, nitriet en nitraat aan zich te binden en te absorberen.  Elke gram zeoliet kan circa 2 mg ammoniak absorberen. Aan het poreuze oppervlakte van de steentjes zullen bacteriën zich vestigen de afbraak van schadelijke stoffen mogelijk maken.

Zeoliet heeft een absorberende werking van ca. 3 maanden. Daarna zal het werken als een biologisch filtermateriaal.

Inhoud:
1000ml (Goed voor aquaria tot 200L)
2500ml (Goed voor aquaria tot 500L)

Verpakt in hersluitbare Zak

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.