High-Performance hoog actieve kool
High-Performance hoog actieve kool
0 Reviews | Review toevoegen

Een high-performance actieve kool voor kristalhelder water in het aquarium. Tevens te gebruiken om medicatie uit het aquarium te filteren.

€ 2,95
Prijs per zakje

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

High-performance actieve kool is er voor een kristalhelder aquarium. Tevens te gebruiken om medicatie uit het aquarium te filteren

Onze High-Performance hoog actieve kool met ongewoon hoge prestaties op basis van de beste kwaliteit steenkool en bevat extreem lage niveaus van fosfaat.

Binnen het aquarium verwijdert actieve kool giftige stoffen en voorkomt het vergeling van het water. Het water in uw aquarium wordt glashelder. Hierdoor verbetert het de penetratie van het licht.

Veel low budget carbon producten op de markt worden gewassen in fosforzuur als een laatste fase van hun voorbereiding en geven daardoor veel fosfaten vrij in het water. Bij onze High-Performance actieve kool gebeurt dat niet en daarom bevat deze een extreem weinig fosfaat.

Let op! Actieve kool is niet geschikt voor permanent gebruik in een beplant aquarium omdat deze belangrijk voedingstoffen voor de planten uit het water filtert.

Gafzak
Wij raden aan om een gafzak mee te bestellen, Zo kunt u makkelijk het kool direct in het aquarium doen en ook weer makkelijk het kool te verwijderen uit het aquarium. Een gafzak is een zak met een fijnmazige netstructuur waardoor het water makkelijk heen kan stromen zodat het kool optimaal benut wordt.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.