catappa bark
Reviews | Review toevoegen

Een natuurlijk product om het algemeen welzijn van uw garnalen, vissen en aquarium te bevorderen.

€ 2,95
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Catappa bark

Catappa Schors, natuurlijk superproduct uit de habitat van garnalen en diverse vissen. De bladeren en bast van catappa worden al lang op grote schaal in aquaria in Aziatische landen gebruikt

Dit product is een geweldig alternatief voor de Catappa bladeren, met als voordeel dat de rolletjes veel beter eruit zien in een klein aquarium dan de grote catappa bladeren. Ze zullen het water licht aanzuren en verkleuren wat het aquarium een natuurlijke uitstraling zal geven.

De humuszuren en looimiddelen versterken de slijmvliezen van de vis en maken het voor bacteriële pathogenen moeilijk om deze bescherming te doordringen. Ook zijn de schorsdelen bevorderlijk voor de voortplanting en het fokken van uw vissen en garnalen. Aan de ene kant bevorderen ze de paring van je vissen, aan de andere kant verminderen ze schimmelgroei.

De groei van blauwe algen (cyanobacteriën) wordt geremd door de verbindingen in de schorsrollen. Het is ook opmerkelijk dat de voor het aquarium bruikbare bacteriën aantoonbaar niet worden aangetast.

Heeft een preventieve werking tegen vele ziektes, Versterk het immunuunsysteem van uw aquariumbewoner. Door de vorm van de rollen worden de rollen een natuurlijke schuilplaats voor kleine vissen en garnalen.

Het heeft een stimulerende werking bij de voorplanting van diverse garnalen en vissen en helpt bij het verwisselen van de schaal van de garnalen.

De catappa-bark rolletjes moeten om de 3-4 maanden vervangen en voor aquaria tot 150 liter is 1 rolletje voldoende. 

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews