eSHa Exit
eSHa EXIT
0 Reviews | Review toevoegen

EXIT van eSHa labs staat al jarenlang bekend als het middel tegen alle vormen van "stip"

Verwachte levertijd

1 dag(en)

€ 5,95
€ 3,40
Prijs per flesje(20ml)

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

eSHa EXIT

EXIT behandelt alle vormen van "stip" (lchthyo). EXIT onderscheidt zich van andere producten doordat het peperstip {Oodinium) kan bestrijden. Dit is een groot voordeel omdat witte stop en peperstip nogal eens met elkaar verward worden. Hierdoor voorkomt EXIT het kiezen van het verkeerde middel.

EXIT behandeld ook vissen die kampen met de minder bekende import stip (grove witte stip), peperstip, zwarte stip en de grove stip. Deze infecties zijn zeer besmettelijk en kunnen zich gemakkelijk verspreiden in het aquarium. Hoe eerder de behandeling gestart wordt, hoe groter uw vissen de kans hebben op een volledig herstel.

Snel in huis!
Wij raden aan om altijd een flesje EXIT en een flesje eSHa 2000 in huis te hebben om zo de meest voorkomende visziektes vroegtijdig en snel te kunnen bestrijden. Maar wij snappen ook dat dit niet altijd het geval is en daarom zullen wij onze uiterste best doen om dit product zo snel mogelijk te leveren. Besteld u voor 17:00 dan is het verstandig om even telefonisch contact op te nemen zodat wij de medicatie nog dezelfde dag naar u kunnen verzenden.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.