Wij zijn goed herleidbaar.
Op onze contact pagina staan al onze contact gegevens, adres, telefoonummer en het Kvk nummer. Wij zijn dus goed te herleiden.

De regelgeving omtrent de verplichting van het plaatsen van een Btw nummer is erg verwarrend en tegenstrijdig. De reden dat wij dit niet doen kunt u hieronder lezen.

Een bewuste keuze.
In Nederland is het voor eenmanszaken zo dat het BSN van de eigenaar een onderdeel van het omzetbelastingnummer(Btw nummer) en dus zeer gemakkelijk te herleiden. 

Aan de ene kant worden ondernemers verplicht om het Btw nummer te plaatsen op hun website en aan de andere zijde mag het burgerservice nummer niet zomaar worden verstrekt. Kromme regelgeving. 

Het BSN (voorheen sofinummer) is een persoonsnummer dat in de eerste plaats bedoeld is voor het contact tussen de houder van dit nummer en de overheid. Omdat het BSN een uniek en tot de persoon herleidbaar nummer is, is het een zogeheten bijzonder persoonsgegeven. Voor het gebruik van bijzondere persoonsgegevens gelden extra strenge regels.

Met het BSN kan gemakkelijk een koppeling worden gemaakt tussen informatie uit verschillende bestanden. Onzorgvuldig gebruik van het BSN brengt daarom privacyrisico’s met zich mee, zoals misbruik van persoonsgegevens en identiteitsfraude. Dit willen wij natuurlijk voorkomen.

Wij hopen dat u hier begrip voor heeft en begrijpt dat wij in deze kwestie onszelf in bescherming moeten nemen om eventueel misbruik te voorkomen.

Vragen?
 
Email:
telefoon 
E-mail: info@aquarium123.nl
(Binnen 2 dagen antwoord meestal sneller)
 
Bellen / Sms / WhatsApp / iMessage:
telefoon sms Whatsapp Imessenger
06-28077796  (Bellen op werkdagen tussen 9:00 en 18:00)