Crusta Chitin Plus (40gram)
Crusta Chitin Plus (40gram)
Reviews | Review toevoegen

Omdat garnalen en kreeften vervellen hebben ze behoefte aan extra chitine voor een sterk en gezond exoskelet.

€ 7,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Soms ziet u wel eens in het aquarium de schaal van een garnaal liggen, dit komt omdat garnalen en ook kreeften regelmatig vervellen omdat hun "huid" niet meegroeit. Deze moeten ze dus afwerpen om goed door te kunnen groeien. Het is dus belangrijk dat de garnalen en kreeften genoeg bouwstoffen hebben om een gezonde en sterke huid/schaal aan te maken.

De huid van deze schaaldieren heet het exoskelet. Deze bestaat voornamelijk uit chitine. Met Crusta Chitin + van HS aqua voorziet u dus de schaaldieren van voldoende bouwstoffen. Niet alleen zal de garnaal of kreeft een beter en sterker exoskelet krijgen. Maar ook zal de vervelling makkelijker gaan. Het oude exoskelet kunnen ze makkelijker afwerpen. Dit is erg belangrijk want een tekort aan chitine is vaak de oorzaak van slecht vervellende schaaldieren, wat vaak tot sterfte lijd.

HS aqua Crusta Chitine + wordt door garnalen en kreeften opgenomen via het water. Voeg regelmatig een kleine hoeveelheid toe aan het water. 

Wij leveren HS aqua Crusta Chitine uit voorraad. Wij garanderen een zeer snelle levertijd!

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 7,50

3 of meer

€ 6,95