Beginners / Makkelijke Plantenpakket (120cm)

Beginners / Makkelijke Plantenpakket (120cm)
Beginners / Makkelijke Plantenpakket (120cm)
2 Reviews | Review toevoegen
Het Beginners / Makkelijke Plantenpakket voor aquaria van 120cm bevat een selectie aquariumplanten die geschikt zijn voor beginners of voor low-tech aquariums.
ÔéČ┬á66,00
Prijs per Pakket
Aantal: 
Bestellen
 
Het beginners / makkelijke plantenpakket is voor het tropische aquarium van 120cm biedt u een selectie tropische aquariumplanten waarbij de temperatuur tussen de 22 en 26 graden is. Een normale aquarium verlichting is voldoende voor de planten in dit pakket. Alle planten zijn voorzien van een etiket, daarop staat naast de naam van de plant ook de plaats welke ze in het aquarium innemen. De aquariumplanten in dit pakket zijn makkelijke aquariumplanten voor de beginner of het low-tech aquarium. De beste planten die op dit moment beschikbaar zijn zitten in dit pakket.

Er zijn 3 varianten van dit pakket:

Het basis pakket:
Selectie van 30 makkelijke aquariumplanten

Het basis plus pakket:
Selectie van 25 makkelijke planten + 3 Anubias planten en 2 Javavarens
(De selectie planten in dit pakket zijn duurdere planten dan in het basis pakket.)

Het luxe pakket:
Selectie van 25 makkelijke planten + 3 medium stukken hout met plant en/of mos + 3 Anubias planten en 3 Javavarens
(De selectie planten in dit pakket zijn duurdere planten dan in het basis plus pakket.)

Sorteren op:

Review toevoegen
Anthon hovertijn - 29-10-2018 09:22

Mooie, sterke, planten. Echt een aanrader. Super. Alleen wel iets te weinig. Dus als tip: zelfde prijs maar met twee bosjes extra of zo. Ik kwam echt net wat te kort. Maar zeer goede kwaliteit, en goed verpakt. Ga zo door!!! Ik hoop dat jullie mijn tip gebruiken en het pakket iets uitbreiden met twee plantjes. Ik had het pakket een maand of twee gelee gekocht. Veel succes!

Carlo - 29-06-2018 19:50

Vandaag het pakket planten ontvangen, zag er keurig verzorgd uit. Alles in het aquarium geplaatst met als resultaat dat het aquarium al goed gevuld is met een leuke plantencombinatie. Bedankt voor de snelle levering.