In het kort.
- Scherpe prijzen
- Groot assortiment aquariumplanten
- Snelste levering van aquariumplanten in Nederland
- Wij leveren aquariumplanten met etiket
- Goede service
- Overzichtelijke website
- Goede en eerlijke informatie
- Goede garantieafhandeling
- Milieu bewust
- Veilige website en veilige betaalmethode
- Onze klanten waarderen ons met een zeer hoog cijfer
- Volg uw bestelling met Track en Trace code

Hoe het begon.
Eind 2010 zijn wij begonnen naast ons onderhoudsbedrijf voor aquaria (Agua Mundo) met de verkoop van aquariumplanten via het internet. December 2010 opende aquarium123.nl zijn virtuele deuren.

We zijn aquarium123.nl begonnen omdat wij toegang hadden tot de beste kwekerijen van Nederland en aan zeer mooie aquariumplanten konden komen. Deze planten wilden we niet alleen voor onszelf houden. 

Tevens konden wij door goede prijsafspraken te bedingen de planten aanbieden tegen zeer scherpe prijzen en kunnen wij wel zeggen dat wij het online aankopen van aquariumplanten echt betaalbaar hebben gemaakt. Waar andere torenhoge prijzen rekenen zien wij liever dat uw aquarium vol staat met mooie planten en u nog wat geld overheeft voor een goede plantenvoeding

Onze werkwijze en visie.
Met een visie dat klant tevredenheid op nummer 1 staat en hard werken hebben we de webwinkel uitgebouwd tot wat het nu is. Wij kunnen met trots zeggen dat wij de snelste levering hebben van Nederland op het gebied van aquariumplanten. Wij verzenden 5 dagen per week en voor 11 uur 's ochtends besteld is de volgende dag in huis. Alle andere producten verkopen wij uit eigen voorraad. Deze kunnen wij meestal de dag van bestellen nog verzenden!

Ook leveren wij de meest verse aquariumplanten van Nederland. Elke dag rijden wij de kwekerijen af om de planten op te halen. Hierdoor komt het maar zelden voor dat wij een plantje niet kunnen uitleveren. Tevens kunnen wij direct controle doen op de kwaliteit.

Wij vinden het millieu erg belangrijk en doen erg ons best om in onze bedrijfsvoering hier rekening mee te houden. Zo gebruiken we de pakbonnen ook als checklist en drukken deze af op A5 formaat. Wij hergebruiken dozen, hierbij leveren we natuurlijk niet op in kwaliteit. Tevens is ons vulmateriaal van gerecycled materiaal. Doordat wij de planten direct bij de kweker halen hebben wij nauwelijks voorraad. We hebben dus niet veel aquaria staan die veel stroom verbruiken. Continue zijn wij bezig om nog milieuvriendelijker bezig te zijn en tips zijn altijd welkom!

Met veel plezier en passie werken wij eraan om uw bestelling zo goed en zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen.